Архітектурний абсурд чи міні-Вегас: Саакашвілі планує відкрити в Одесі "хату одруження"

Оновлення РАГСу не за горами: скоро жителі Одеси зможуть реєструвати шлюб у хатці національного стилю.

Саакашвілі пропонує новий проект РАГСу. Фото google.com

Голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Михеїл Саакашвілі висунув ідею відкрити в Одесі "хату одруження", яка буде працювати цілодобово. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Одеський губернатор опублікував проект майбутньої споруди. Він зазначив, що в цьому оригінальному РАГСі одруження проводитимуться 24 години на добу, крім того, там не буде черг.

Фото з Facebook Михайло Саакашвілі

"Ось так буде виглядати наша хата одруження, яку міська влада міста Одеси хоче спорудити. Послуга буде доступна 24 години на добу, там завжди будуть чергові реєстратори і не буде черг. Все це буде зроблено для полегшення процедур і поліпшення сервісу громадян", — зазначив одеський губернатор.

Думки користувачів соціальних мереж з приводу цього проекту розділилися.

"Маячня", "Архітектурний абсурд. Може, нехай це якось посучасніше виглядає, все ж це в основному для молодих", "Колгосп", "Я, як потенційна свекруха, категорично заперечую проти таких необдуманих і спонтанних одружень. Хто потім буде розхльобувати? Хата теж не подобається, нагадує "шинок". Сорі", "Яка хрень, навіщо це треба", "Село", "Знову шароварщина, псевдоаутентичнiсть. Неймовірно не вписується. Так що ж це за весілля в Малинівці", "Не хочу образити, але це кіч", "Таке убозтво і будувати не варто, скільки можна назад дивитися — ми вже давно не сільська Україна", — критикують одні.

"Задумка чудова! Як у Вегасі!", "Дуже мило і незвично, по-моєму", "Боже, як гарно! У такому місці тільки в національних костюмах реєструватися", "Ідея хороша, будинок — переглянути на сучасний, добре б з статуєю обручок", "Виглядає особливо — зі смаком!", "Боже, яка краса! Я хочу нам у Дніпрі таку ж! У нас скоро весілля, в традиційному стилі, і якщо б була така хата — саме там і розписалися б! Ви не уявляєте, як це зараз модно. Ніякої фати, шлейфів і чорних костюмів нареченого! Вишиванки, віночки — багато весільні салони пропонують чудові національні весільні сукні!" — схвально відгукуються про весільний проект Саакашвілі інші.

"Гей-шлюби будуть відбуватися під покровом ночі", "Одеситки тепер по п'яні будуть туристів змушувати на них одружитися вночі, відразу після клубу. А потім, на наступний день, будуть думати, що з цим робити", "Праворуч можна ще в загончике курей посадити і підсвинка або вівцю, або взагалі коней (штучних) поставити. Розкласти імітацію буряка, гарбуза... Поставити лавку, на паркан повісити глечики глиняні...", — сміються треті.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...