Астрологи розказали, що принесе Україні 2016-й рік: яким буде курс долара і чи закінчиться війна

Наступний рік стане для нашої країни переломним, на відміну від 2015.

Ілюстрація:astrolog-rodolog.ru

Конфлікт на сході може вщухнути, але гострі зіткнення ще можливі. Курс долара в Україні буде рости і далі, а ще нам варто чекати перевиборів парламенту. Про це астрологи розповіли виданню Вести, зазначають Патріоти України.

Що буде з курсом долара в 2016 році

Відомий астролог Влад Росс каже, що курс гривні наступного року стабілізується тільки до літа: "Стабілізація станеться, коли Юпітер увійде в знак Терези - це буде середина наступного року. А ось початок року в цьому плані буде найнебезпечнішим. У січні-лютому на чорному ринку курс може доходити до 30 гривень за долар.

Влітку повернеться до 25-26 грн / $". З ним згоден і екстрасенс, учасник "Битви екстрасенсів" Максим Гордєєв. На його думку, курс долара буде біля 30 гривень. "Його будуть штучно розгойдувати", - запевняє він.

Чи чекати перевиборів

Нічого хорошого астролог Росс не чекає і в політичному житті країни. "У лютому-березні Марс - планета агресії - входить в Будинок влади. Це принесе загострення в парламент. У березні відбудеться і сонячне затемнення. Тому можливі конфлікти, розвал коаліції - словом, домовитися політики не зможуть", - пояснює астролог.

"Можливо, парламент протягне до травня, а потім будуть призначені нові вибори, які пройдуть восени. У Раду прийдуть нові люди, і це одночасно стане кінцем кар'єри для багатьох нині можновладців", - вважає Росс.

Він запевняє, що всьому виною невдала дата проведення минулих парламентських виборів. "Я говорив тоді, що Місяць був без курсу, ось результат", - зазначає астролог.

Цікаво, що перевибори будуть і за відчуттями Максима Гордєєва. "Ось карта - дві башти. Тут видно, що прибрали тільки верхівки, а основа веж залишилася, залишилися колишні політики.

У новому році зміниться і середина веж. Важко сказати, коли будуть вибори, але пройде не менше п'яти місяців з початку року. Вони будуть раптовими і приведуть до відродження", - говорить екстрасенс.

Коли закінчиться війна на Донбасі

Що стосується військових дій на сході країни, то тут, навпаки, астролог Влад Росс пророкує затишшя: "Це пов'язано з проходженням Юпітера в знак Терези. Це знак правової сфери. Більше на ситуацію будуть впливати дипломатичні домовленості, закони, ніж люди.

Думаю, конфлікт на сході просто заморозиться, не буде навіть великої стрілянини. Наступний рік стане для нашої країни переломним, на відміну від цього року".

Але Гордєєв попереджає: конфлікт ще буде. "Ось випадають карти Рак, Вовк, Собака. Люди не розуміють, хто правий, а хто винен, на чию сторону переходити. Тому війна в цілому буде затихати, скоріше, її заморозять, але гострі зіткнення будуть виникати через нерозуміння, і вони заберуть чимало життів", - говорить Гордєєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...