Авдіївка під вогнем: Серед українських військових є загиблі та поранені, - штаб АТО

Восьмеро військових ЗСУ поранено, один - загинув​.

Обстріли на Донбасі не припиняються. Фото: Вголос.

Загалом у зоні АТО зафіксовано 78 обстрілів. Восьмеро військових ЗСУ поранено, один - загинув. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

"На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 "Град" окупанти випустили 20 снарядів по наших позиціях в районі Водяного. З мінометів обстріляли Гнутове та Водяне, а з гранатометів та стрілецької зброї - Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар'їнку, Талаківку. Снайпер вів вогонь по Широкиному, Лебединському, та Мар'їнці. По Широкиному, Новогригорівці та Гнутовому - БМП противника", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Луганському напрямку зі 152 мм артилерії бойовики били по Новозванівці. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівку, Новозванівку, Катеринівку, Кримське та Малинове.

"На Донецькому напрямку - танк, 120 та 82 мм міномети - по Авдіївці та шахті Бутівці. Гранатомети по Опитному, Пісках та Кам'янці. БМП та гранатомети по Луганському, а стрілецька зброя - по Невельському. По Кам'янці та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки по Троїцькому та Авдіївці", - зазначають у прес-центрі АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...