Авдіївка та Красногорівка знову потерпають від обстрілів, є поранені: У штабі АТО поділились невтішними звістками

Троє українських військових отримали поранення.

Красногорівка після обстрілів. Фото: соцмережі.

З початку доби (5 червня) бойовики 31 раз відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ. Окрім того, вночі ворожі міни влучили у житлові квартали одного з прифронтових населених пунктів. Як повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-центр штабу АТО, ситуація у районі проведення антитерористичної операції залишається напруженою, з ознаками загострення на окремих напрямках.

Приморський напрямок. Бойовики найбільш активно вели вогонь по українських оборонних укріпленнях в районі Водяного, Павлополя, Чермалика, Богданівки та Красногорівки. Окупанти застосовували 120-мм та 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю різного калібру.

Окрім того, ще до світанку, під час обстрілу позицій сил АТО в районі Красногорівки, під вогонь бойовиків знову потрапили житлові квартали цього населеного пункту. Спостережна група української сторони СЦКК зафіксувала пошкодження двох житлових будинків по вулиці Ломоносова. В одному вибиті шибки та посічено осколками фасад, у другому – вибухом міни пошкодило браму. Мешканці обох будинків, на щастя, не постраждали.

Донецький напрямок. У передмісті Авдіївки бойовики впродовж дня вели інтенсивний вогонь із 120-мм мінометів. Також під щільним мінометним вогнем окупантів опинились позиції ЗСУ неподалік селища Піски.

Луганський напрямок. Проросійські бандформування здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм по українських позиціях в районі Новотошківського. У штабі наголосили, що троє українських військових отримали поранення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...