Автору статті про "спірний Крим", яка вийшла у The New York Times, запропонували роботу у Севастополі

Якщо журналіста звільнять з американського видання, окупанти мають намір працевлаштувати його на анексованій території.

Ілюстрація:gazeta.ua

"Інформаційний канал Севастополя" готовий працевлаштувати журналіста газети The New York Times Івана Нечипуренка, автора скандальної статті, в якій була опублікована карта з окупованим Кримом, позначеним як спірна територія в складі Росії, якщо його звільнять з американського видання. Про це йдеться на сайті телеканалу, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що Нечипуренко заявив, що російські ЗМІ перекрутили його слова про те, що опублікована карта є стандартом NYT для зображення всіх спірних територій і не буде змінена. Він підкреслив, що не має права говорити від імені видання і не формулював його офіційну позицію.

У телеканалі пояснили, що через приписування формулювання позиції видання журналіста можуть просто звільнити.

"Якщо це, дійсно, відбудеться "Інформаційне агентство Севастополя" готове забезпечити роботою Івана Нечипуренка в тому випадку, якщо він опиниться на вулиці", - сказано в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...