"Азов" створив нову політичну силу

Головою партії терміном на 4 роки був обраний позафракційний нардеп Андрій Білецький.

У Києві проходить з'їзд "Азова". Фото: соцмережі.

Цивільний корпус "Азов" створив політичну партію "Національний корпус". Відповідне рішення було прийнято на з'їзді у Києві 14 жовтня, "за" проголосували 284 з 292 делегатів, 5 делегатів були проти. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Українську правду.

Партія "Нацкорпус" створена шляхом перейменування партій "Громадянський рух "Чесні справи" і "Патріот України". Головою партії терміном на 4 роки був обраний позафракційний нардеп Андрій Білецький. "Глава нової партії Андрій Білецький (під час виступу) розкритикував "Мінські угоди" та заявив про "капітуляцію", - повідомив у Твіттері присутній на заході журналіст Ян Бейтсон.

Згідно з ухваленою програмою партії, "Нацкорпус" виступає за відновлення ядерного потенціалу України, націоналізацію стратегічних підприємств і легалізацію вогнепальної зброї. Для захисту геополітичних інтересів України, згідно з програмою партії, має бути створено український іноземний легіон.

Також партія виступає за створення Балто-Чорноморського союзу. Учасники партії вважають, що необхідно мінімізувати покарання, пов'язані з позбавленням волі, і замінити їх на суспільно корисні роботи, і провести громадське обговорення можливості відновлення смертної кари.

"Нацкорпус" закликає надати главі держави повноваження і відповідальність Верховного головнокомандувача і керівника уряду. Згідно з програмою, держава має надати громадянам право відмовитися від військового призову. Для цього громадянин має заплатити певну суму до бюджету і відмовитися від виборчого права.

Пропонується заборонити політичну рекламу в ефірі телебачення та на зовнішніх носіях. Також партія виступає за націоналізацію активів держави в стратегічних сферах національного господарства, які функціонували на момент отримання Україною незалежності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...