Багата "наддержава" скреп: В Омській області «Газпром» відключив газ школам і дитсадкам за борги

Наразі питання й досі не вирішене, хоча правоохоронці заявляють, що взяли виконання рішення суду під свій контроль. ​

У "наддержаві" немає грошей на опалення дитсадків. Фото: РБК.У одному з районів Омської області Російської Федерації роботу дитячих садків і шкіл було зупинено на два дні через відсутність опалення. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Так, місцевою владою Нововаршавського району Омської області було визначено, що опалювальний сезон цього року мав початись десятого жовтня. Проте, навіть на наступний день у трьох школах та одному дитячому садку тепло так і не з’явилось. Їх обслуговування здійснювалось Муніципальним підприємством «Комунальник», яке має заборгованість перед Товариством з обмеженою відповідальністю «Газпром Міжрегіонгаз Омськ».

Відтак, з огляду на те, що підприємство за фактично поставлені обсяги природного газу так і не розрахувалось, постачальник відключив боржника від газових мереж. Заняття у холодних та неопалюваних школах та в дитсадку довелось скасувати – дітей відправили додому на два найближчих дні.

З огляду на численні скарги батьків, у справу втрутилась прокуратура, яка звернулась до суду із вимогою зобов’язати «Газпром Міжрегіонгаз Омськ» відновити постачання блакитного палива. Наразі питання й досі не вирішене, хоча правоохоронці заявляють, що взяли виконання рішення суду під свій контроль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...