Багато знає: Дружина Вороненкова представляє для України ще більший інтерес, ніж вбитий

Українська влада працювала з Марією Максаковою більше, ніж з її чоловіком.

Марія Максакова. Фото: ТВ Центр.

Екс-депутат Держдуми від «Єдиної Росії» Марія Максакова, вдова убитого екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова, є вихідцем з дуже відомої в Росії сім'ї і представляє великий інтерес для України. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів журналіст Дмитро Гордон, передають Патріоти України.

«Бабуся Марії Максакова була провідною солісткою, примою Великого театру СРСР, видатна співачка меццо-сопрано. Мама Марії, Людмила Максакова, - я вважаю, одна з найкрасивіших жінок Радянського Союзу, кіноактриса, блискуча актриса московського театру імені Вахтангова, народна артистка. Ну і сама Марія - співачка прекрасна. Я не видам важливу державну таємницю, якщо скажу, що для держави Україна найбільший інтерес представляв не Денис Вороненко, а Марія Максакова. І найбільший інтерес вона представляє в зв'язку з тим, що коло її знайомств і її зв'язків був набагато вище, ніж у Дениса Вороненкова», - підкреслив він.

Журналіст повідомив, що за його відомостями, українська влада працювала з Максаковою більше, ніж з її чоловіком. «Зараз її охорона вже багаторазово посилена. Хоча і Денис Вороненко мав дуже важливі матеріали, що стосуються не тільки допуску до держтаємниці, це правда, але він ще працював в органах по боротьбі з наркотиками. А як сказав мені в інтерв'ю Юрій Швець, колишній розвідник КДБ СРСР, президент РФ Володимир Путін і його угруповання займалися саме наркотрафіком. Тут багато моментів, про які міг знати Вороненко», - додав Гордон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...