Бандерівці? У Росії вибухнув Тамбовський пороховий завод, є жертви

За попередніми даними, один співробітник заводу загинув, ще кілька - отримали важкі опіки.

Сліди від вибухів можна було побачити у небі. Фото: соцмережі.

Сьогодні, 11 березня приблизно о 12:30 за місцевим часом в місті Котовську Тамбовської області Росії стався вибух на місцевому державному підприємстві "Тамбовський пороховий завод". В результаті надзвичайної події є жертви, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Онлайн-Тамбов".

Повідомлення про надзвичайну подію надійшло на пульт Єдиної міської служби, яка негайно відправила на підприємство розрахунки рятувальників МНС. Працівники, які повідомили про надзвичайну ситуацію, охарактеризували її як "ряд спалахів". Як повідомили рятувальники, ними були виявлені відразу два вогнища горіння: 20 на 40 і 20 на 20 метрів. Ліквідувати пожежу вдалося лише о 13:15. За попередніми даними, один співробітник заводу загинув, ще кілька - отримали важкі опіки. Їх госпіталізували до Тамбовського опікового центру. Стан працівників кваліфікується як важкий.

Від місцевої влади стали відомі імена жертв події. Загибла - Серебрякова Олена Олександрівна 1973 року народження. У Тамбовський опіковий центр доставлені Маркова Олена Борисівна 1968 року народження, Левашов Олексій Володимирович 1976 року народження, Паніна Світлана Вікторівна, 1969 року народження, Судаков Віталій Миколайович 1992 року народження і Лук'янов Олексій Петрович 1965 року народження.

Це вже друга надзвичайна подія на Тамбовському пороховому заводі менш ніж за рік. Попередня сталася 30 вересня. Тоді на місці загинули двоє працівників підприємства, а ще трьох довелося госпіталізувати. Того разу під час вибуху був повністю зруйнований цех сушки пороху.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...