Басурину похоже самому немного отсыпали: У соцмережі підняли на сміх чергову байку представника "ДНР" про бійців АТО

Дуже імовірно, що сам Едуард Басурін вживає наркотики, які й навіяли йому фантастичні видіння суперсолдатів, яких майже неможливо вбити.

Едуард Басурін. Фото:www.vesti.ru

Висловлювання одного з ватажків так званої "ДНР" Едуарда Басуріна про те, що українські військові використовують сильні наркотики для підвищення боєздатності, насмішила користувачів соцмереж. Жарт з приводу Басуріна з'явилася на сторінці пабліку "Лентач" у Facebook, передають Патріоти України.

Автори припустили, що сам Едуард Басурін, представник так званого оперативного командування "ДНР", вживає наркотики, які і навіяли йому фантастичні видіння суперсолдатів, яких майже неможливо вбити.

"Один из представителей ДНР Эдуард Басурин рассказал о каких-то очень сильных наркотиках в украинской армии. Но похоже ему самому немного отсыпали", - написали автори пабліку.

Далі вони процитували слова Басуріна з інтерв'ю російському прокремлівському пропагандистському виданню "Известия":

"В полный рост идут в атаку. Его убиваешь — он идет. В него стреляешь — он падает, встает, опять идет. Пока в голову не попадешь или в сердце. Ну если броник — в сердце тяжело. Может и без головы пытаться подняться и идти.

"Истории про киборгов — это не сказки. Мы сначала столкнулись с таблетками. А потом в аэропорту обнаружили баклажки с надписью "живая вода". Отправили в лабораторию. Это было сильнейшее психотропное средство, полностью отключающее чувство боли и страха", - заявив Басурін в інтерв'ю.

Також представник "ДНР" повідомив, що речовина діє 10 днів. Через це українська сторона проводить ротацію три рази на місяць.

Пост пабліку отримав багато "лайків" і перепостів.

У коментарях користувачі блискуче жартували з приводу того, що Басурін, очевидно, грав в комп'ютерну гру, яку прийняв за справжній бій, а також висловлювали припущення щодо того, які саме наркотики чи алкоголь він вживає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...