"Батьківщина" в Раді дізналася, що "проспала" блокування, а у Ляшка "сидячий страйк"

Сьогодні зранку низка народних депутатів від фракцій БПП та «Народний фронт» заблокували трибуну і президію ВР, аби не допустити блокування роботи парламенту іншими фракціями.

Сергій Соболєв. Фото: www.slovoidilo.ua.

Заступник керівника фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв заявив, що зранку, прийшовши до Верховної Ради, його однопартійці не могли потрапити до сесійної зали, оскільки всі двері були зачинені, хоча всередині вже перебувала низка народних депутатів від коаліції. Про це він розповів журналістам у кулуарах ВР, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Ми прийшли, як це повинно бути, о пів на дев'яту на роботу, але виявилося, що всі двері (до сесійної зали - ред.) закриті. Тим не менше, у сесійній залі вже знаходилося декілька десятків людей, яких запустили незрозуміло як", - сказав Соболєв. Як повідомлялося, сьогодні зранку низка народних депутатів від фракцій БПП та «Народний фронт» заблокували трибуну і президію ВР, аби не допустити блокування роботи парламенту іншими фракціями, як то було попередні два дні.

Наразі біля президії та трибуни ВР продовжують знаходитися нардепи від БПП та "Народного фронту", щоб унеможливити блокування трибуни. Парламентарії розпочали розгляд законопроектів і виступають з трибуни парламенту.

Верховна Рада поновила роботу після перерви. Депутати від БПП і "Народного фронту" стоять біля президії та трибуни ВР. У зв'язку з цим керівник фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив про "сидячий страйк".

"Ми не зупиняємося у нашій боротьбі, ми переходимо в іншу форму протесту. Якщо хтось чекає, що ми будемо тут битися, то ми не будемо... Ми оголошуємо сидячу забастовку", - сказав Ляшко, не пояснивши, в чому полягає суть цього страйку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...