"Бей своих, чтоб чужие боялись": Терористи розстріляли власну автівку, яка виїхала на мінне поле

З’єднанням та частинам 2 АК окупантів розіслано циркулярне повідомлення, що загибель військовослужбовців бригади сталась внаслідок диверсійних дій сил АТО.

Терористи заїхали на мінне поле. Фото: Вісник.

Бойовики продовжують нести втрати особового складу і техніки через відсутність взаємодії між підрозділами і намагаються використовувати такі факти для дискредитації сил АТО, поширюючи інформацію про порушення режиму припинення вогню ЗС України та діяльності українських розвідувальних груп. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.

28 квітня ц.р. під час проведення ротації на передових позиціях 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ бойова машина піхоти та вантажний автомобіль противника виїхали на власне мінне поле. Броньована машина підірвалась на протитанковій міні, а автомобіль було вражено протитанковою керованою ракетою з позиції цієї ж бригади.

Три військовослужбовці загинули, ще семеро поранено. Російське окупаційне командування намагається викривити інформацію про втрати особового складу. З’єднанням та частинам 2 АК розіслано циркулярне повідомлення, що загибель військовослужбовців бригади сталась внаслідок диверсійних дій сил АТО.

Продовжуються випадки грубого порушення військової дисципліни у 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, пов’язані з вживанням алкоголю. 28 квітня ц.р. під час вживання спиртних напоїв між військовослужбовцями 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) виникла суперечка, яка переросла у збройну сутичку, що призвело до загибелі трьох “морських піхотинців”. Крім того, використовуючи бронетранспортер для доставки спиртних напоїв, військовослужбовці зазначеного полку здійснили зіткнення з газопроводом, внаслідок чого загинув водій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...