"Бей жидов - спасай Россию?": У Москві озброєний чоловік з каністрою атакував синагогу, є поранені (фото, відео)

На питання, навіщо він скоїв напад, чоловік коротко відповів: "За Русь".

У чоловіка відібрали каністру біля синагоги. Фото: соцмережі.

У Москві чоловік з пістолетом і каністрою намагався здійснити напад на синагогу. Про це повідомили російські журналісти у Twitter, передають Патріоти України.

"Чоловік з пістолетом і каністрою бензину прийшов в синагогу у Китай-город", - написав журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов. Разом з тим, видання "Медіазона" повідомляє, що чоловіка, який атакував синагогу, на вході в будівлю затримала поліція.

Видання Life опублікувало відео затримання нападника Івана Лебедя. На питання, навіщо він скоїв напад, чоловік коротко відповів: "За Русь". За даними видання, у результаті нападу поранено співробітника служби безпеки. З кульовими пораненнями голови і грудей він був доставлений у лікарню.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...