"Без гумових чобіт не обійтися": Посольство Литви в Україні забарикадували комунальники (відео)

Через вулицю Правобережну раніше був прохід через двір. Зараз там все перекопано. На вулиці Соловцова теж непросто.

До посольства Литви неможливо доїхати. Фото: скріншот з відео.

Посольство Литовської Республіки в Україні, що на вул. Буслівській, 21, опинилося в полоні комунальних служб Києва. Новину передають Патріоти України.

"Якщо плануєте завітати до нашого Посольства, це буде не так вже й легко", - йдеться у підписі під відео на їхній сторінці у Facebook. На ролику працівник посольства демонструє перекопані комунальниками дороги, які ведуть до будівлі їх відомства.

"Через вулицю Правобережну раніше був прохід через двір. Зараз там все перекопано. На вулиці Соловцова теж непросто. Дорогі відвідувачі посольства, здається, без гумових чобіт і гарного настрою до нас не дійти", - сказав він.

"Добре, коли у литовців такий ніжний темперамент і вони просто мило жартують з того серйозного приводу, що через одночасні навколишні будівництва до них в посольство в Києві не потрапиш. Країна перебування (Україна) має юридичні зобов'язання створити належні умови для функціонування іноземних дипломатичних місій. Але через відсутність будь-якого планування будівельних чи ремонтних робіт заручниками непрофесійності міських властей уже давно, окрім литовського посольства, стали кияни, які стоять у нескінченних і постійних корках. Треба якось вже не лише прагнути заробляти, але і думати трохи про те, щоб цей благородний процес для одних не перетворювався на біду для інших", - прокоментував інцидент дипломат Богдан Яременко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...