Біднішає на очах: Окупанти захопили ще два готелі українського олігарха

Група "ЕСТА" повідомила представникам міжнародних організацій, які там жили, про те, що готелі більше не працюють в рамках українського правового поля.

Готель "Донбас Палас" "націоналізували" терористи. Фото: ЖЖ.

Представники «ДНР» захопили готелі «Донбас Палас» і Park Inn в Донецьку, відсторонивши від керування підприємствами український менеджмент. Про це йдеться в заяві групи «ЕСТА», передають Патріоти України.

«Протягом трьох років військового конфлікту в окремих районах Донецької та Луганської областей України готелі групи, розташовані в Донецьку, продовжували працювати виключно в українському правовому полі, забезпечуючи стабільною роботою і зарплатою більше 200 чоловік. Весь цей час готелі були місцем проживання і штабом міжнародних гуманітарних організацій, таких як ОБСЄ, ООН, UNICEF та багатьох інших. З сьогоднішнього дня ми більше їх не контролюємо», - заявив генеральний директор компанії «ЕСТА Холдинг» Максим Громадцов.

За даними компанії, будівлі готелів і все обладнання також були захоплені озброєними представниками самопроголошених республік. «Ми будемо боротися за повернення контролю над ними всіма доступними нам правовими методами», - додав Громадцов.

Як зазначили в компанії, за фактом втрати контролю над підприємствами, компанія звернулася в правоохоронні органи України, Державну фіскальну службу та державні фонди. Крім того, компанія повідомила представникам міжнародних організацій про те, що готелі більше не працюють в рамках українського правового поля.

«Компанія максимально активно вивчає можливість надання роботи на контрольованій території України всім співробітникам, які відмовляться від роботи на самопроголошену "ДНР», - резюмували в компанії. У прес-релізі також вказується, що в даний час компанія не контролює розміщений в Донецьку МФК «Пушкінський».

«ЕСТА Холдинг» - керуюча компанія групи «ЕСТА» - один з найбільших холдингів нерухомості в Україні, що об'єднує активи групи СКМ у сфері нерухомості. 100% акцій СКМ належать Рінату Ахметову. Компанія виступає інвестором і девелопером, а також здійснює стратегічне управління об'єктами комерційної, готельної та житлової нерухомості.

До групи «ЕСТА» входять готелі «Опера» (Київ), «Park Inn» і «Донбас Палас» (Донецьк), МФК «Пушкінський» (Донецьк), друга черга БЦ «Леонардо» (Київ), логістичний комплекс (Дніпропетровськ) , ЦУМ (Київ). Також в групу «ЕСТА» входить компанія «ЕСТА Проперті Менеджмент», яка займається управлінням і експлуатацією функціонуючих офісних приміщень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...