Бідолашна знаходилася посередині переходу: Подробиці жахливого ДТП за участю патрульної поліції (відео 16+)

Патрульна поліція обіцяє сприяти об'єктивному і прозорому розслідуванню цієї справи.

Патрульна поліція. Фото: gordonua.com.

Жінка, яку збив патрульний автомобіль біля метро Дорогожичі в Києві, переходила вулицю на пішохідному переході, а не перебігала її в "невстановленому місці", як раніше повідомили в прес-службі Патрульної поліції, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

На сайті Патрульної поліції про цей інцидент повідомляється так: "У вівторок, 19 квітня, на вулиці Олени Теліги дві жінки перебігали дорогу в невстановленому місці: в результаті одна з них, 58-річна киянка, потрапила під колеса патрульного Renault Duster, який рухався з включеними проблисковими маячками. В результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження ".

Оновлення 18:15. Станом на 18:00 повідомлення про інцидент на сайті Патрульної поліції було доступно, але через 15 хвилин матеріал значиться як недоступний. На сайті Національної поліції це повідомлення залишається.

Оновлення 18:30. На сторінці Патрульної поліції в фейсбуці повідомляється, що, за уточненою інформацією, постраждала переходила дорогу по пішохідному переходу. "На дозволяючий або забороняючий сигнал світлофора йшла жінка - встановить слідство. Зараз патрульних-учасників події відсторонили від виконання службових обов'язків. Вони співпрацюють зі слідством і готові надавати необхідні свідчення", - сказано в повідомленні.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...