Бійці АТО на Луганщині вступили у бій з ДРГ росіян, яка перетнула Сіверський Донець, - облВЦА

Вже сьогодні, 20 жовтня біля Станиці Луганської російсько-терористичні війська двічі відкривали прицільний вогонь по українських воїнах із 82 мм мінометів та стрілецької зброї.

За минулу добу російсько-терористичні війська 4 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів Збройних сил України. Епіцентр бойових дій із Попаснянської ділянки перемістився в Станицю Луганську. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської ОблВЦА, опублікованому в Facebook, передають Патріоти України.

"Увечері, після 19:00, незаконні збройні формування відкрили вогонь зі стрілецької зброї поблизу селищ Новоолександрівки та Новозванівки Попаснянського району. Із 20 до 23 години проросійські найманці із використанням мінометів калібру 82 мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів двічі обстріляли наші позиції поблизу Станиці Луганської" , - сказано в повідомленні.

Зазначається, що вже сьогодні, 20 жовтня біля Станиці Луганської російсько-терористичні війська двічі відкривали прицільний вогонь по українських воїнах із 82 мм мінометів та стрілецької зброї. У ході одного з обстрілів, який тривав понад дві години, військовослужбовці Збройних сил України були змушені вступити у бойове зіткнення з противником".

"Близько першої години ночі ворожа розвідувально-диверсійна група у кількості до 15 осіб перетнула річку Сіверський Донець з боку так званої гори Князя Ігоря та намагалася підійти якомога ближче до захисників Луганщини. Після влучних пострілів наших військових та подавлення вогневих точок ворожих диверсантів, останні відступили", - прокоментував ситуацію голова обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Також повідомляється, що за попередніми даними, серед терористів є постраждалі. Втрат серед особового складу оперативно-тактичної групи "Луганськ" у ході ведення бойових дій за минулу добу не було. Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, за минулу добу бойовики 30 разів обстріляли позиції ЗСУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...