Біля Дніпропетровська у ДТП потрапило волонтерське авто з подарунками для військових (фото)

Волонтери вже розвантажили подарунки, але мікроавтобус й досі залишається на місці аварії.

На місці ДТП. Фото: Депо.

Мікроавтобус, який віз новорічні подарунки військовим, вилетів з проїжджої частини. Про це повідомляє Depo.Дніпро з посиланням на волонтера Сашка Гаврилюка, передають Патріоти України.

На трасі між Дніпропетровськом та Павлоградом 4-тонний мікроавтобус волонтерів, який віз подарунки на передову, зламався та вилетів з проїжджої частини через зустрічну смугу. У мікроавтобуса відірвало два задніх колеса.

"Бус ми розвантажили, допомогли друзяки з 93-ї та МНС. Але основною проблемою лишається наше авто, яке лишилось на місці ДТП, тому що евакуатор не зміг його дістати. Питання на сьогоднішній ранок лишається відкритим. Нам потрібно підйомний кран, бо без нього не обійтися", - пояснив волонтер.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...