Біля Комінтернового бойовики відкрили прицільний вогонь по домівках місцевих жителів, - прес-центр АТО

Демонстративно заявляючи про наміри мирно вирішити конфлікт на сході України, лідери неіснуючих "республік" ведуть подвійну і підступну гру.

Ілюстрація:visti.pro

Сьогодні, 14 січня, поблизу Комінтернового відбулося бойове зіткнення між диверсійно-розвідувальною групою бойовиків і українськими вояками. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook, інформують Патріоти України.

"Сьогодні близько 10.30 ворожа диверсійно-розвідувальна група була помічена біля тимчасово окупованого селища Комінтернове, що знаходиться в так званій "сірій зоні" неподалік від Маріуполя. Диверсанти збиралися зробити чергову озброєну провокацію і пожертвувати для цього життями жителів селища Водяне, розташованого неподалік.

Бойовики відкрили прицільний вогонь по будівлях місцевих жителів з перенесенням його на позиції одного з українських підрозділів, який виконує завдання на даному напрямку. Відбулося бойове зіткнення, в результаті якого наші воїни дали миттєву відсіч і врятували місцевих від незворотних наслідків", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що за інформацією українських розвідників, Комінтернове, яке свавільно, всупереч будь-яким домовленостям, зайняли окупанти, стало однією з баз з підготовки диверсійно-розвідувальних груп супротивника: "Ці спеціально підготовлені організовані злочинні угрупування ватажки бойовиків у найближчому майбутньому збираються використати для подальшої ескалації конфлікту, провокацій підрозділів сил АТО на порушення умов й без того хиткого перемир’я, а також чинення психологічного тиску на мирних мешканців, які стали заручниками злочинної діяльності підтримуваних Росією бандитів.".

"Очевидно, демонстративно заявляючи про наміри мирно вирішити конфлікт на сході України, лідери неіснуючих "республік" ведуть подвійну і підступну гру. Безпека і благополуччя мирних жителів для них ніколи не вписувалися в пріоритети.

Адже виправдати виявлену до них довіру з боку російських кураторів, ефективність використання отриманих зі сходу зброї і грошей, можливо тільки, порушуючи все, що притаманне нормальному цивілізованому суспільству. І режим "повної тиші" бойовики, як бачимо, трактують абсолютно по-своєму", - резюмували в прес-центрі АТО.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...