Біля Маріуполя загинули двоє офіцерів армії РФ, - розвідка

Розслідувати інцидент прибула комісія Південного військового округу ЗС РФ на чолі з командувачем.

Російські окупанти у Безіменному. Фото: intvua.com.

На південній ділянці фронту в селі Безіменне в результаті вибуху загинули двоє кадрових російських офіцерів, які виконували обов'язки військових радників Новоазовського підрозділу терористів. Про це йдеться в сьогоднішньому зведенні Головного управління розвідки, передають Патріоти України.

З метою розслідування обставин даного інциденту на місце дислокації окупантів в цьому районі прибула комісія на чолі з командувачем 1-го армійського корпусу центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ. Особовому складу бойовиків обмежений вихід за межі "військової частини".

Під час виконання диверсійно-розвідувальних заходів за минулу добу загинули восьмеро бойовиків з так званого "Горлівського гарнізону" терористичної організації "ДНР". У зв'язку зі зростанням числа втрат серед особового складу в цьому незаконному збройному формуванні відзначаються часті випадки непокори "командирам".

Зокрема, розвідувальні підрозділи терористів відмовляються вести диверсійно-розвідувальну діяльність в тилу сил АТО. Виходячи з цього, в розташування бойовиків прибула комісія з метою "перевірки стану справ у бригаді" і для "виховних заходів". Внаслідок так званого "дружнього вогню" в одному з підрозділів гібридної армії РФ в Донецькій області загинули четверо терористів і ще шестеро отримали поранення. У числі поранених - кадровий військовослужбовець російської армії у званні майора.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...