Біля західних кордонів "зелені чоловічки" наростили свою силу

Глава Федеральної розвідувальної служби Німеччини Бруно Каль зазначив, що це не можна розглядати тільки як оборонні заходи з російської сторони.

РФ удвічі збільшила військову присутність на західному кордоні вдвічі. Про це повідомило агентство Spiegel, яке посилається на главу Федеральної розвідувальної служби Німеччини Бруно Каля, передають Патріоти України.

Як зазначив Каль, це не можна розглядати тільки як оборонні заходи з російської сторони. За словами глави німецької розвідки, цілком можливо Росія намагатиметься вплинути на вибори у Німеччині.

“Ми повинні принаймні очікувати, що це може статися”, – сказав Каль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...