Більше не секрет: Мосійчук розповів, як саме Савченко потрапила на окупований Донбас

За словами нардепа, лінію зіткнення з окупованими територіями Савченко перетнула у ящику гуманітарної вантажівки.

Ігор Мосійчук. Фото: 112 Україна.

Народний депутат Надія Савченко в лютому потрапила на територію "ДНР", проїхавши лінію зіткнення у вантажівці із гуманітарним вантажем. Про це повідомив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, передають Патріоти України з посиланням на "Главком".

За словами нардепа, лінію зіткнення з окупованими територіями Савченко перетнула у ящику гуманітарної вантажівки. "Я володію 100-відсотковою інформацією, що Надія Савченко на окуповану територію потрапила в гуманітарному вантажі, в ящику. Її ввіз Рубан (керівник Центру звільнення полонених ГО "Офіцерський корпус", – ред. ). І саме через це СБУ позбавила його права перетинати межі і перебувати у зоні АТО", – повідомив Мосійчук.

Нагадаємо, що в лютому цього року Савченко поїхала у "ДНР", де відвідала камери з шістьома українськими полоненими. Після цього нардеп від БПП Тетяна Ричкова заявила, що Савченко агітує українських військових до походу на Київ з метою повалити "злочинну владу". А СБУ позбавило полковника Рубана, який супроводжував Савченко, права їздити в окупацію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...