Біжи, Вітя, біжи: Ростов-на-Дону визнаний найнебезпечнішим містом Європи

Основною проблемою міста вважають кримінальну ситуацію, наголошуючи, що зростання рівня злоччиності пов'язано з близькістю до військових дій на Донбасі.

Ростов-на-Дону. Ілюстрація:2016-god.com

Ростов-на-Дону був визнаний найнебезпечнішим містом Європи за версією порталу про подорожі World Atlas. Про це пише Лента.ру, передають Патріоти України.

Ростов очолив список з десяти європейських населених пунктів з високим рівнем злочинності. При складанні рейтингу використовувалася статистична інформація сайту Numbeo - бази даних про міста і країни світу.

Кримінальну ситуацію укладачі рейтингу вважають основною проблемою Ростова-на-Дону. "Близькість до військових дій в Донбасі названа головною причиною зростання рівня злочинності тут", - відзначають вони.

Друге, третє і четверте місця в списку найбільш небезпечних міст дісталися італійським населеним пунктам - Барі, Туріна та Неаполя відповідно. Замикає п'ятірку французький Марсель.

У другу половину списку в порядку убування потрапили також розташований у Франції Лілль, Ковентрі (Англія), Роттердам в Нідерландах, шотландський Глазго. Замикає "десятку" Сараєво (столиця Боснії і Герцеговини).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...