"Бізнес страждає": Губернатор Луганщини пояснив, навіщо бойовикам закриття переходу у Станиці Луганській

"Народні" супермаркети ватажка бойовиків Плотницького дуже стрімко почали втрачати прибуток через покупки значно дешевих продуктів луганчанами у Станиці Луганській.

Юрій Гарбуз. Фото: realgazeta.com.ua.

Обстрілюючи населені пункти Луганщини, бойовики прагнуть добитися закриття переходу у Станиці Луганській. Про це заявив голова адміністрації Юрій Гарбуз, передають Патріоти України з посиланням на прес-центр Луганської ОДА.

"Терористи хочуть змусити українську сторону закрити єдиний в області пішохідний перехід з окупованої території. Оскільки "народні" супермаркети ватажка бойовиків Плотницького дуже стрімко почали втрачати прибуток через покупки значно дешевих продуктів луганчанами у Станиці Луганській", – зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

У повідомленні нагадується, що учора, 27 травня, російські найманці продовжили обстріли населених пунктів Луганської області, які знаходяться на лінії розмежування сторін.

Так, близько опівночі терористи з автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї обстріляли смт Станицю Луганську та її околиці. Українській військові після двогодинного обстрілу терористами були вимушені відкрити вогонь у відповідь. У результаті обстрілу на вулиці Ломоносова, 13 біля вже раніше зруйнованого будинку через загорання від пострілів згорів сарай. Крім того, бойовики обстріляли село Новозванівку Попаснянського району із автоматичних гранатометів та зенітних установок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...