Близько 80 терористів на вантаж-200: Боєць розповів про першу операцію українського спецназу під Первомайськом (відео)

Формування Сил спеціальних операцій України стало результатом спільної роботи українських та західних військових експертів.

Центр оборонної реформи представив концепцію українських сил спеціальних операцій, яка стала результатом спільної роботи українських та західних військових експертів. ССО ЗСУ - це армійський спецназ, підлеглий Міністерству оборони, зі статусом, аналогічним статусу Головного управління розвідки, зазначають Патріоти України.

У мережі з'явилося відео про першу успішну операцію Сил спеціальних операцій України. Для ілюстрації завдань ССО можна згадати часи Другої світової війни. У 1940 році у Великобританії були створені такі сили під патронатом Вінстона Черчілля. Ці підрозділи застосовувалися для організації диверсій і саботажу на окупованих територіях, підтримки антинімецького підпільного руху, організації партизанського опору.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...