Бо "ДНР" капець: ФК "Шахтар" повернеться додому у 2016-му

Зараз усі зусилля керівництва йдуть на те, щоб зберегти клуб, але "гірники"сподіваються у недалекому майбутньому повернутися до спілкування та роботи з місцевими донецькими фанами.

Сергій Палкін. Фото: www.profootball.ua.

Керівництво клубу в особі генерального директора Сергія Палкіна сьогодні розповіло про те, чого чекати від "Шахтаря" в наступному році уболівальникам і про повернення клубу додому. Палкін в своєму інтерв'ю журналу "Футбол" розповів про те, що клуб активно працює над поверненням на "Донбас Арену" і сподівається на швидке повернення додому, передають Патріоти України.

Він повідомляє, що в команді намагаються не говорити такі слова як "неповернення" і намагаються взагалі не думати про такі речі. В цілому, клуб не перестає сподіватися і вся робота команди націлена на цю надію, тому як без неї вся діяльність клубу і саме його існування втратило б всякий сенс.

Палкін підкреслив, що головна відмінність в місцях проживання клубу - вболівальники, адже клуб направляв масу зусиль на роботу з вболівальниками, для яких футболісти були героями. Він розповів, що постійно проводить бесіди з людьми, які залишили Донецьк. Вони завжди повертаються до теми "Донбас Арени" і згадують походи на рідний стадіон як мирний і щасливий період життя, який об'єднував майже всіх жителів міста.

Гендиректор шкодує, що на даний момент цей фактор відсутній, і тому практично всі основні зусилля керівництва спрямовані на те, щоб зберегти клуб. "Збереження, підкреслюю, для того, щоб рано чи пізно повернутися", - підкреслює Палкін.

Найголовніше, про що говорить гендиректор клубу, це те що у "гірників" відсутні будь-які плани по осіданню в іншому місті. "У цьому відношенні ми нічого робити не будемо. А вже пропозицій, запевняю вас, було достатньо", - завершив свій виступ Палкін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...