"Бобік здох": Дипломат пояснив росіянам, чому їм варто забути, що вони живуть у "наддержаві"

Супердержави не дозволяють іноземним міністрам закордонних справ на своїй території виставляти публічний ультиматум.

Росіянам час забути про "наддержаву". Ілюстрація: Главком.

Росію більше не можна називати супердержавою. Таку думку на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook висловив дипломат Богдан Яременко, передають Патріоти України.

За його словами, нині Росії можна поставити таки діагноз – "бобік здох". Особливо після візиту держсекретаря Сполучених Штатів Америки Рекса Тіллерсона.

Щойно ми побачили, нехай і трохи кумедний, але російський авіаносець, послухали три роки про "смєющієся іскандери" та надсучасні російські засоби протиповітряної оборони. Щойно здалось, що з цією бідою треба вчитися якось жити і виживати.... І тут прилетіли "Томагавки", які нібито не потрапили в ціль... А за ними прилетів Тіллерсон, який нібито настільки проросійський, що навіть з орденом "Дружби народів" з рук особисто Путіна... І все. Бобік здох", – висловився дипломат.

Він зазначив, що супердержави, якою вважає себе Росія, не приймають у себе міністрів закордонних справ країн, які щойно завдали по них чи по їхніх інтересах ракетний удар, а також не дозволяють іноземним міністрам закордонних справ на своїй території виставляти публічний ультиматум.

"І хоча це технічно трішки складніше, але навіть публічно дискутувати тему – чи ви нас обманули щодо сирійської хімічної зброї, чи просто некомпетентні (некомпетентні дурні – так не прозвучало, але читалось) – це теж супердержави не повинні дозволяти з собою робити", – зазначив Яременко.

За його словами, така ситуація лише ускладнює життя Росії. "І якщо Путін і росіяни не здатні чи не хочуть бачити сумну правду про себе – що економічно та технологічно вони нікчемні, а у військовому плані можуть бути супер-дупер поки це не обходить американців, то це лише зробить їх майбутнє складнішим", – висловився Яременко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...