Бог покарав турків за погроми: "Динамо" перемогло "Бешикташ" із рахунком 6:0 (відео)

Кияни з перших хвилин пішли вперед і швидко відкрили рахунок.

Матч "Динамо - Бешикташ". Фото: скріншот з відео.

Київське "Динамо" на мажорній ноті завершило свій виступ у Лізі чемпіонів 2016-2017. Підопічні Сергія Реброва в заключному турі на "Олімпійському" знущально обіграли "Бешикташ", здобувши свою найбільшу перемогу в історії виступів у Лізі чемпіонів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Динамо" з перших хвилин пішло вперед і швидко відкрило рахунок - Ярмоленко втік від Тошича, прострілив на Бесєдіна, а тому залишалося тільки підставити ногу. Ключовий момент гри стався на 29-й хвилині - Бек збив Гонсалеса, привіз своїй команді пенальті і заробив червону картку за фол останньої надії. Ярмоленко реалізував одинадцятиметровий, а ще через дві хвилини кияни забили третій м'яч - після помилки Тошича відзначився Буяльський. Перед самою перервою "Бешикташ" пропустив ще раз - м'яч опинився в сітці після удару Гонсалеса і рикошету.

Після перерви "Бешикташ" взагалі залишився удев'ятьох - Абубакар отримав другу жовту картку за те, що на емоціях вибив м'яч. Після цього розгром продовжився. Сидорчук завершив атаку "Динамо" точним ударом в ближній кут, а Мораес, який ледь вийшов на заміну, зіграв на добиванні після невдалого виходу один на один Ярмоленка.

"Динамо" - "Бешикташ" - 6:0
Голи: Бесєдін, 9, Ярмоленко, 30 (пенальті), Буяльський, 32, Гонсалес, 45+2, Сидорчук, 60, Мораес, 77

"Динамо": Рудько, Бурда, Хачеріді, Віда, Антунеш, Буяльський, Рибалка, Сидорчук (Корзун, 66), Ярмоленко, Бесєдін (Мораес, 77), Гонсалес (Циганков, 69)

"Бешикташ": Фабрі, Бек, Марсело, Тошич, Адріано, Арслан (Тосун, 46), Хатчінсон, Куарежма (Фрай, 70), Озякуп, Шахан (Генул, 46), Абубакар

Попередження: Бурда - Озякуп, Абубакар, Адріано

Вилучення: Бек, 29, Абубакар, 56

Таким чином, "Динамо" залишило "Бешикташ" без плей-офф Ліги чемпіонів. Кияни завершили турнір, набравши 5 очок у своїй групі. Шанси на продовження боротьби в єврокубках динамівці, нагадаємо, втратили ще після минулого туру.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...