"Боягуз дві години ховався в бухгалтерії": Активісти Черкас святкують перемогу над екс-соратником Кернеса

Черкащани згадали також, що дізналися про низькі результати, які показав полковник під час тестування з логіки.

Валерію Лютому не дали очолити поліцію Черкащини. Фото: girnyk.com.ua.

Активісти Черкаської області таки змогли домогтися вигнання з Черкаської області Валерія Лютого, передають Патріоти України із посиланням на сторінку активістів Автомайдану у Facebook.

У групі «Автомайдан Черкаси», йдеться про те, що полковника Валерія Лютого таємно від громадськості хотіли призначити главою ГУНП в Черкаській області. «Після вчорашніх бурхливих подій минула ніч, емоції вщухли і можна з холодною головою зробити висновки. Ось що ми маємо в «сухому залишку»: Валерій Лютий не гідний займати посаду начальника ГУНП в Черкаській області. Знайомство з ним на 100 відсотків підтвердило всю ту негативну інформацію про нього, яку ми дізналися до зустрічі.

Він боягуз – дві години ховався в бухгалтерії, брехун, причому не соромиться брехати в очі сотням людей одночасно. У нього слабкі розумові здібності (на тестуванні по логіці отримав принизливі 14 балів). Треба бути повним ідіотом, щоб відразу ж заявити черкаській громаді про захоплення адмінбудівлі ГУНП, до якої нас впустили по команді заступника начальника Національної поліції генерала Руденка», – йдеться в повідомленні спільноти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...