"Бойове зіткнення тривало близько 40 хвилин": Терористи пішли на прорив у Луганській області (відео)

Військові скаржаться, що їхнє розташування давно відоме окупантам, тому прицільні удари несуть постійну загрозу життю і здоров'ю особового складу.

Бійці розповіли про атаку терористів. Фото: скріншот з відео.

Диверсійно-розвідувальна група проросійських терористів у складі до 6 осіб напала на позиції української армії неподалік селища Кримське на Луганщині. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ТСН.

Бійці Збройних сил застосували вогонь у відповідь і попередили спробу прориву. Бойове зіткнення тривало близько 40 хвилин. Український воїн отримав контузію. "Почали з посадки стріляниною дрібною. Ми почали давати відповідь - і так сталося, що прилетіло, оглушило", - сказав військовослужбовець.

Зараз він не чує, але слух повернеться. "Бойовики застосували кулемети і 82-міліметрові міномети, щоб прикрити маневри ДРГ", - каже командир підрозділу.

Військові скаржаться, що їхнє розташування давно відоме окупантам, тому їхні прицільні удари несуть постійну загрозу життю і здоров'ю особового складу.

Як пише в своєму Facebook блогер Семен Кабакаєв, бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗСУ на Донбасі. "Протягом кількох годин із Донецька працювали танки і міномети в бік позицій ЗСУ і мирного населення. В окупованому Донецьку було помічено активне пересування техніки, перевозили бк і знаряддя на вогневі точки", - зазначив він. "Сподіваюся, всі розуміють, якою ціною нам дається сон у мирних містах", - додав Кабакаєв.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...