Бойовики "ДНР" підірвалися на власній міні через її неправильне встановлення, - ГУР

Крім того, проукраїнські настрої місцевого населення на Донбасі посилюються, і ФСБ активізує свою діяльність

Фото: "Фейсбук"

На території окупованого Донбаса двоє терористів зі складу російських окупаційних військ підірвалися на протипехотній міні та отримали поранення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУР Міноборони України.

"Підтверджені втрати противника склали двоє поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК ЗС РФ в наслідок підриву на протипіхотній міні, встановленій на передньому краю цього полку саперами окремого розвідувального батальйону (Донецьк) 1 АК ЗС РФ без будь-якого попередження та відповідного маркування місцевості", - йдеться у повідомленні.

Крім того, ФСБ РФ активізувала заходи щодо залякування мешканців окупованих територій, всі телефонні розмови прослуховуються, поліцейський режим посилено. Це пов'язано зі зростанням проукраїнських настроїв у регіоні.

"У зв’язку із зростанням відкритих проявів проукраїнських настроїв серед населення тимчасово окупованих районів Луганської області, у т.ч. стихійних зібрань для демонстративного осуду діяльності російських окупаційних військ та зрадників, співробітниками ФСБ РФ активізовано заходи щодо залякування місцевих мешканців та посилення поліцейського режиму.
З початку вересня ц.р., у ключових містах області: Луганську, Стаханові, Дебальцеве, демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів та проводяться заходи із розширення мережі інформаторів. По кожному факту зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ та т.зв. “влади ЛНР”, а також підтримки України, проводиться затримання “порушників” та їх залякування наслідками, у т.ч. можливою кримінальною відповідальністю за будь-яким вигаданим обвинуваченням", - передає прес-служба ГУР Міноборони України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...