Бойовики обстріляли автобус із мирними жителями на Донеччині, є жертви

Автобус із цивільними особами був обстріляний бойовиками «ДНР» у «сірій зоні» в районі КПВВ «Оленівка».
Під Оленівкою обстріляли автобус. Ілюстрація: Вчасно.

Поблизу КПВВ "Оленівка" на окупованому Донбасі бойовиками був обстріляний автобус. За повідомленням Штабу АТО, як мінімум одна людина загинула, передають Патріоти України.

Як повідомили військові, автобус із цивільними особами був обстріляний бойовиками «ДНР» у «сірій зоні» в районі КПВВ «Оленівка», яке знаходиться на тимчасово непідконтрольній українському уряду території ОРДО.

З посиланням на місцевих мешканців, які в цей час перетинали лінію зіткнення через КПВВ, військові заявили, що внаслідок цих дій одна цивільна особа загинула, ще одна – отримала поранення. При цьому у Держприкордонслужбі заявили, що двоє цивільних осіб – пасажирів мікроавтобуса постраждали чи то у наслідок обстрілу, чи то ураження осколками від підриву невідомого вибухового пристрою.

Наразі обставини надзвичайної ситуації з’ясовуються, інформація уточняється. "Такі цинічні дії російських найманців спрямовані на дискредитацію української армії у переддень візиту на територію Донецької і Луганської областей першого заступника глави СММ ОБСЄ в Україні Александра Хуга", – йдеться в повідомленні Штабу АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...