"Бойовики ведуть вогонь з житлових кварталів": Волонтер повідомив про жорстку перестрілку на Донеччині

Учасники незаконних збройних формувань ведуть вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

На околицях Троїцького. Фото: 112 Україна.

Український волонтер Семен Кабакаєв заявив про жорстку тривалу перестрілку українських солдатів з проросійськими бойовиками так званої "ДНР" біля села Троїцьке Донецької області. Про це Кабакаєв написав на своїй сторінці Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, на Авдіївському напрямку бойовики почали обстрілювати позиції Збройних сил України з мінометів калібром 120 мм і 80 мм. Крім цього, пише волонтер, учасники незаконних збройних формувань ведуть вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

Кабакаєв зазначив, що бойовики ведуть вогонь з житлових кварталів і околиць Донецька, Макіївки та Ясинуватої, фактично прикриваючись мирними жителями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...