Божевільна адвокатеса Піскуна йде далі: Монтян похвалилася антиукраїнським виступом на російському ТБ

Одіозна "громадський діяч" закликала усіх "нормальних українців", які бажають також виступити в російських ток-шоу, звертатися до неї.

Тетяна Монтян. Фото: соцмережі.

Відома своїми провокаціями адвокат Тетяна Монтян зробила чергову скандальну заяву. Цього разу, виступаючи в ток-шоу на російському Першому каналі, вона повідомила, що "ніякої незалежності України немає". Новину передають Патріоти України.

"Сколько бы Обама не лгал, что наш госпереворот совершен самими кастрюлеголовыми прыгунами на Майдане, наверное нам привиделась Нуланд с печеньками, а также Маккейн и куча европейских деятелей, которые поддерживали весь этот шабаш. Понятно, что компрадоры, которых наняли Соединенные штаты и Европа продали нашу независимость, и больше у нас ее нет", - заявила під оплески аудиторії Монтян.

Відео свого виступу Монтян виклала в Facebook з коментарем, що "теперь российские телевизионщики готовы приглашать на эфиры нормальных украинцев. И если кто-то хочет сгонять в Москву на такую передачу, может обратиться лично к ней".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...