Бракує коштів і технологій: Армія Путіна залишилася без потужної зброї

Оборонна промисловість РФ не впоралася із завданням і виробництво зброї затягнулося.

Російський зенітний ракетний комплекс С-500. Фото: Gazeta.ru.

У Росії показали новий зенітний ракетний комплекс С-500, що російська армія повинна була отримати вже у 2016 році. Однак оборонна промисловість не впоралася із завданням і виробництво зброї затягнулося, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ru.

Новітня зенітна ракетна система (ЗРС) С-500, за прогнозами, повинна була почати надходити в армію РФ в 2016 році, але пізніше план пересунули на 2017 рік. Сьогодні над його досконалими властивостями ведуть роботу численні підрядники, повідомляє видання.

Розробники запевняють, що ця ЗРС отримає абсолютно нові системи радіозв'язку, яким немає рівних за якістю і дальністю передачі даних. "Перспективний російський зенітний ракетний комплекс С-500 отримає небувало потайливі радіостанції, які будуть створені в найближчі два роки, — повідомляє видання. - С-500 ЗРС нового покоління класу "земля-повітря" — це універсальний комплекс дальньої дії і висотного перехоплення з підвищеним потенціалом протиракетної оборони. Система буде значно перевершувати найсучасніший на сьогоднішній день російський — ЗРК Тріумф С-400, який проявив себе в ході операції Повітряно-космічних сил у Сирії, перекривши всю територію країни (радіус дії — 400 км), перетворивши його тим самим в безполітну зону".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...