Бразильського найманця "русского мира" згвалтували сокамерники по київському СІЗО, - ЗМІ

Інформацію про побиття бразильського терориста поділився його адвокат.

Рафаель Лусваргі. Фото: соцмережі.

Громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргі, який воював за терористів "ЛДНР", побили і згвалтували співкамерники в Києві. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Інформаційний спротив.

Як відомо, чоловіка затримали і засудили в Україні - Лусваргі отримав 13-річний термін за участь у терористичній групі і сприяння злочинів терористам. Згідно з інформацією «Громадського Радіо», над Лусваргі в Лук'янівському СІЗО влаштували самосуд інші злочинці.

Інформацію про побиття бразильського найманця розповів його адвокат. За даними правозахисника, побиття Лусваргі сталося в результаті конфлікту. Будь-які подробиці інциденту між бразильським найманцем і його сусідами по камері не уточнюються, проте відомо, що прихильник терористів отримав тілесні ушкодження, про що вже були оповіщені українські правоохоронці. Адвокат сподівається, що слідство займеться цим інцидентом.

Джерело

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...