Брексит-х*ексит: У російському МЗС облаяли британський референдум

Чергові "перли" російської дипломатії висловила "неповторна" Марія Захарова.

Марія Захарова. Фото:ria.ru

Спікер російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова двозначно прокоментувала підсумки референдуму щодо виходу Великобританії з Європейського Союзу (Brexit). Про це Захарова написала на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"В целом не удивлюсь, если вместо отдельных страновых терминов типа "Grexit" и "Brexit" скоро появится универсальное понятие "Whoexit?" [©]" - зазначила представник МЗС РФ.

Також вона пригадала жорстку позицію Великобританії по відношенню до антиросійських санкцій Євросоюзу.

"Великобритания, являясь ярым лоббистом проведения в ЕС политики антироссийских санкций (раз уж Хаммонд о них заговорил в контексте собственного референдума), привела европейцев к разбитому корыту, а теперь, желая снять с себя всю ответственность, заявляет что-то вроде: "Ужин удался, мы пошли, а счет оплатят европейцы", - вважає Захарова.

Фраза речника МЗС РФ про "Whoexit?" викликала широке обговорення серед користувачів соцмережі, пише Апостроф.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...