Будь справжнім полковником: Відомий волонтер впіймав екс-міністра оборони Гриценка на потуранні російській пропаганді

Політик відзначився надмірною довірливістю інформації, яку публікують ЗМІ окупанта.

Анатолій Гриценко. Фото:argumentua.com

Екс - міністр оборони України Анатолій Гриценко повірив російській пропаганді - в новині, яку він процитував, говориться, що міністр оборони США Джеймс Меттіс висловив співчуття міністру оборони Росії Сергію Шойгу з приводу трагедії в Керчі. Обурення політика викликала відсутність реакції на новину з боку української влади, про що він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

У свою чергу, відомий волонтер і військовий оглядач, заступник голови Ради резервістів Збройних Сил України, Мирослав Гай дорікнув Гриценку за надмірну довірливість російським ЗМІ.


"Про те, що Меттіс "Скажений Пес" визнав Крим російським, написав тільки один російський сайт - поки що це фантазія Міністерства Оборони. Сьогодні, помічник Трампа, Болтон (Джон Роберт Болтон - американський політик-республіканець і дипломат, - ред.) повинен офіційно повідомити російську сторону про вихід США з договору про скорочення ракет малої і середньої дальності і фактично про початок нової гонки озброєнь. І в такий важливий для планети момент ... Гриценко вимагає розіслати ноту протесту нашим стратегічним партнерам, прочитавши новину на "вошивому" російському сайті", - заявив активіст.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...