Буде на кого міняти "кримських диверсантів": Українські прикордонники у Десні виловили човен із росіянами

Тепер нехай російське МЗС спробує довести, що порушники не прямували на Київ, щоб влаштувати теракт на Печерську. Відеодокази можна використати з сюжета ФСБ. Звісно це жарт, але якщо виходити з логіки Кремля, саме так мають діяти вітчизняні спецслужби.
Десна на Чернігівщині. Фото: iloveukraine.com.ua.

У Чернігівській області прикордонники затримали на Десні човен із трьома росіянами. Про це повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України, передають Патріоти України.

"Про появу у прикордонній зоні невідомих осіб прикордонникам повідомили місцеві жителі. Прикордонний патруль перевірив інформацію та виявив на напрямку російського н.п. Запісоччя та українського Мурав'ї 3 осіб на човні, які здійснювали вилов риби", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, люди розповіли, що вони є мешканцями російського селища Біла Березка і рибалили на Десні, проте не помітили, як перетнули лінію кордону. Водночас серед затриманих лише жінка змогла надати документи громадянки Росії, натомість двоє чоловіків були без документів. "Стосовно затриманої громадянки сусідньої країни складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП. Крім того прийнято рішення про примусове її видворення із забороною в'їзду на територію України строком на 3 роки. Інші двоє громадян затримані терміном до 3-х діб з метою встановлення особи", - додали у прикордонслужбі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...