"Буде ще мріяти про Міжнародний суд в Гаазі", - міністр юстиції України про Путіна

Глава відомства зазначив, що сумнівів у перемозі України в міжнародних судах немає.

Павло Петренко. Фото: korrespondent.net.

Офіційний Київ виграє ініційовані ним всі судові справи проти Росії, і весь світ остаточно визнає РФ країною-агресором. З такою думкою 7 жовтня виступив міністр юстиції Павло Петренко, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Я переконаний, що у всього цивілізованого світу немає ніяких сумнівів, що Росія є країною-агресором, що Росія є тією країною, яка грубо потопталася по світовому правопорядку", - сказав Петренко. Глава відомства зазначив, що сумнівів у перемозі України в міжнародних судах немає. Світова підтримка та законні рішення стануть відповіддю Кремля на всі його дії не на своїй території.

Петренко впевнений, що в майбутньому президент Росії Володимир Путін "буде мріяти про Міжнародний кримінальний суд в Гаазі". Однак його правління закінчиться так само, як і десятки історій відомих світових диктаторів. Росіяни не пробачать розрухи і злиднів, світ - тисячі мирних жертв і покалічені долі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...