Будні скрепної "республіки": У "ЛНР" терорист кинув бойову гранату в компанію молоді

Компанія з 5 осіб, 2 дівчини і 3 хлопця, отримали осколкові поранення.

На окупованій Луганщині. Фото: соцмережі.

В пабліках окупованого міста Перевальськ, що на Луганщині, повідомляють моторошні подробиці інциденту, що трапився ввечері на одній з центральних вулиць міста. Новину передають Патріоти України.

Компанія молодих людей мирно розмовляла біля магазину «Сигма», коли чоловік, що пробігав повз, кинув у людей бойову гранату. Свого кривдника навіть запам’ятати не встигли. Інцидент стався о 22.40, за 20 хвилин до «комендантської години», яка діє на окупованих територіях указом лідерів терористів. Компанія з 5 осіб, 2 дівчини і 3 хлопця, отримали осколкові поранення. Завдяки щасливому випадку ніхто не загинув, всі постраждалі доставлені до лікарні.
«Ймовірно підривник свого часу теж вкрав гранату на війні і довгий час не міг заспокоїтися. Наявність гранати волало до дії. Ну думає, дай повеселюся, «розшугаю» молодь, а то вже комендантська година скоро, а вони всі стоять на вулиці хихикають», – пояснює автор публікації.
До подібних ситуацій місцеві жителі за роки війни встигли звикнути. Щотижня в окупованих містах відбуваються трагічні випадки з використанням незареєстрованої зброї, яку припасли і ховають вдома колишні і діючі учасники «народного ополчення».


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...