"Буду захищати свого помічника і всіх затриманих": Мосійчук заявив, що підтримує боротьбу з гральним бізнесом

Нардеп пояснив, що про напади на гральні заклади йому раніше відомо не було, але нагадав, що сам є непримиримим противником подібних незаконних розваг.

Ігор Мосійчук. Фото: Інформатор.

"Вчора пізно ввечері мені стало відомо про затримання групи молодих людей, серед яких і мого помічника Олеся Вахнія при спробі розгрому одного з гральних закладів, який працював під виглядом лотереї в Дніпровському районі столиці", - написав Ігор Мосійчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

В Національній поліції стверджують, що це не перший напад цієї групи, яка налічує більше 25 чоловік на гральні заклади, які працюють під виглядом лотерей. Мені відомо, що Вахній виявляв незаконні гральні заклади. Нещодавно я особисто підписав звернення до керівництва Київської поліції з адресами більше 20 гральних закладів. Цю інформацію мені надав Вахній.

В той же час про напади на гральні заклади мені було нічого не відомо. Зараз зясовую обставини того, що відбулося. Якщо це дійсно була боротьба з незаконним гральним бізнесом, а не щось інше, то я буду захищати свого помічника і всіх затриманих.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...