Будуть і представники "дружніх країн": Військовий парад до Дня Незалежності буде відрізнятися від попередніх

В рамках святкування Дня Незалежності, окремо від параду, буде проведена презентація сучасної зброї, яка була розроблена за останні три роки.
Військовий парад у Києві. Фото: 112 Україна.

Міністр оборони Степан Полторак стверджує, що військовий парад з нагоди Дня Незалежності України буде проведений по-іншому, ніж раніше, а нові традиції будуть підвищувати моральний дух особистого складу. Як передає власний кореспондент УНІАН, про це він сказав українським журналістам у п'ятницю в Брюсселі. Новину передають Патріоти України.

"Будуть нововведення, які будуть цікавими для всіх українців і, що важливо, що вони будут серйозно підіймати моральних дух наших військових. Нові традиції, які будут введені під час цього параду, будуть спрямовані на підвищення морального духу особового складу", - переконаний Полторак.

Крім того, за його словами, участь в параді візьмуть також і військові з "дружніх країн". "Ми запросили багато країн - наших друзів, щоб вони взяли участь у параді. Вони будуть приймати участь в парадних розрахунках і окремими підрозділами. Якщо говорити про литовсько-польсько-українську бригаду, то вона буде одним підрозділом. Це буде цікаво", - вважає міністр. У цілому, Полторак стверджує, що цей парад буде проведений "по-іншому", ніж паради попередніх років. Крім того, в рамках святкування Дня Незалежності, окремо від параду, буде проведена презентація сучасної зброї, яка була розроблена за останні три роки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...