Будуть знімати "кіно про диверсанта"?: Російські військові викрали грузинського спецназівця

Російські окупанти систематично викрадають місцевих жителів, в тому числі старих і підлітків, переправляючи їх в Цхінвалі «для розгляду» і звільняючи тільки після сплати «штрафу».

Росіяни викрали грузинського спецназівця. Фото: Сегодня.

За інформацією ряду грузинських ЗМІ, російські окупанти викрали військовослужбовця загону спеціального призначення МВС Грузії. Викрадення грузинського спецназівця сталося вдень 11 березня 2017 року, поблизу окупаційної лінії розмежування біля села Зардіанткарі, що знаходиться на адміністративному кордоні окупованого Цхінвальського регіону (т.зв. Південної Осетії) Грузії. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на InformNapalm.

За деякими даними, грузинський силовик був захоплений під час здачі планового нормативу з фізичної підготовки, під час бігу, після чого окупанти переправили його на одну з російських баз (імовірно, на базу відділення т.зв. прикордонного управління ФСБ РФ по ЮО біля села Хелчуа ). Представники офіційних структур Грузії цю інформацію все ще не підтверджують.

Це не перший факт викрадення грузинських громадян, які проживають або знаходяться поблизу окупаційної лінії Цхінвальського регіону. Російські окупанти систематично викрадають місцевих жителів, в тому числі старих і підлітків, переправляючи їх в Цхінвалі «для розгляду» і звільняючи тільки після сплати «штрафу» за т.зв. незаконний перетин кордону. Були випадки, коли росіяни викрадали грузинських громадян з території, підконтрольній Тбілісі.

Слід зазначити, що російські окупаційні сили в Цхінвальському регіоні та Абхазії особливо активізувалися після надання Грузії безвізового режиму ЄС. Російські військові та прикордонники ФСБ йдуть на відверті провокації, часто порушуючи право на власність мирних громадян, проводячи якісь штучні межі і викрадаючи урожай місцевих селян.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...