Будинок-вбивця: У Кропивницькому людям масово стало зле в квартирах багатоповерхівки (відео)

У під'їзді провели заміри повітря. Припускають, що причиною отруєння міг стати чадний газ від несправного приладу.

Небезпечний будинок у Кропивницькому. Фото: скріншот з відео.

У Кропивницькому одна людина загинула, ще шістьох госпіталізували з отруєнням. Там жителі під'їзду в одній з багатоповерхівок зранку відчули неприємний запах у помешканнях. І почали скаржитися на раптове нездужання. Швидкі забрали шістьох потерпілих. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

"Надійшло повідомлення про те, що людям стає погано. Ми надали допомогу, викликали швидкі, газову службу, допомогли вивести людей. Зараз поліція встановлює причини цього інциденту", - говорить заступник начальника місцевого оперативно-координаційного центру ДСНС Володимир Проценко. Правоохоронці та рятувальники почали обходити помешкання. В одній з квартир виявили бездиханне тіло її 31-річного власника.

У під'їзді провели заміри повітря. Припускають, що причиною отруєння міг стати чадний газ від несправного приладу в квартирі загиблого. Через вентиляційні канали чад просочився і в оселі сусідів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...