Бути гоблінами: Голова окупантів Криму закликав українців «не вбивати в собі росіян» і виступати проти «русофобської політики київської влади»

"Глава" Криму при цьому зазначив, що насильницька українізація в регіоні проводилася останні 25 років і зараз півострів "долає її наслідки".

Сергій Аксьонов. Фото: seabreeze.org.ua.

Виступаючи на форумі в Лівадії, Аксьонов заявив, що українська влада нав'язує своїм громадянам русофобію в якості державної ідеології і тим самим штовхає їх до духовного і політичного самогубства, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

За його словами, подібні режими «прирікають населення своїх країн на роль біомаси», сенсом існування якої є обслуговування так званого золотого мільярда. Глава Криму закликав жителів України «не вбивати в собі росіян», оскільки тим самим вони вбивають себе як спадкоємців «спільної великої історії і культури».

Аксьонов також заявив, що Україну за нинішньої влади «чекають диктатура, тиранія і терор». При цьому він воліє не згадувати про те, що у 1990-ті роки сам мав відношення до терору та бандитизму, а його кримінальне прізвисько було "Гоблін".

Глава Криму при цьому зазначив, що насильницька українізація в регіоні проводилася останні 25 років і зараз півострів долає її наслідки. Також Гоблін розповів, що сам півострів знаходиться «на вістрі інформаційної, ідеологічної, економічної війни, розгорнутої проти "русского мира". За його словами, необхідно припиняти всі спроби проводити антидержавну діяльність під приводом критики влади. «Свобода слова і думок закінчується там, де починається злісний наклеп на нашу країну, нашу історію, наші цінності, наш спосіб життя», - сказав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...