Був нетверезим на підірваному арсеналі в Балаклії: На Харківщині засудили сапера

На судове засідання сапер не з'явився. Заперечень або клопотань від його імені на адресу суду не надходило.
Вибухи у Балаклії. Фото: ТСН.

У Харківській області суд визнав сапера винним у перебуванні на службі у стані алкогольного сп'яніння. Про це йдеться в постанові Балаклійського районного суду Харківської області від 29 травня, передають Патріоти України.

Суд розглянув протокол за ч. 3 ст. 172-20 КУпАП (вживання алкоголю військовослужбовцем у особливий період), який був складений на старшого сапера в/ч В 1579 з Кам'янця-Подільського Хмельницької області. Згідно матеріалів справи, 25 травня молодший сержант, старший сапер, перебуваючи у відрядженні у військовій частині А1352 (військовий арсенал у Балаклії) о 1:05 в умовах особливого періоду, що діє на даний час в Україні, знаходився на території військової частини у нетверезому стані.

На судове засідання сапер не з'явився. Заперечень або клопотань від його імені на адресу суду не надходило. Вивчивши матеріали справи, суд визнав молодшого сержанта винним і наклав на нього адміністративний штраф в розмірі 3655 грн.

Довідка. 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...