Битий небитій відповів: "Не боюсь предателей Украины", - Афанасьєв не змовчав на звинувачення Савченко

Геннадій Афанасьєв нагадав нардепу "Батьківщини", що, на відміну від неї, його піддавали тортурам у російській в'язниці, а також він не женеться за славою чи високими посадами.

Геннадій Афанасьєв. Фото: boockinists.dp.ua.

Колишній ув'язнений в Росії Геннадій Афанасьєв заявив, що не боїться погроз нардепа від "Батьківщини" Надії Савченко. Про це свідчить повідомлення Афанасьєва на Facebook, передають Патріоти України.

"Я не засмучуюсь від деяких заяв щодо мене і моїх побратимів. Лише молю Господа щоб Ви не знали катувань. Я не боюсь погроз Медведчуцьких служниць та зрадників України. Я не женуся за депутатським мандатом і президентською владою.

Я лише намагаюся докласти всі свої зусилля для того, щоб додому повернулися наші бранці, а Україна перемогла у кривавій жорстокій війні з Російською ордою. У війні за свою Незалежність", - написав Афанасьєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...