Чемпіонат України: "Шахтар" розгромив "Карпати" (відео голів)

На зимову перерву донеччани йдуть у якості лідера.

Матч "Шахтар - Карпати". Фото: sport.bigmir.net.

Донецький "Шахтар" в заключному поєдинку чемпіонату України в 2015 році розгромив львівські "Карпати" з рахунком 3: 0. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Голи на свій рахунок записали Едуарду, Ісмаїлі і Алекс Тейшейра. Матч відбувся в рамках 12-го туру, який був перенесений через вибори до місцевих рад 25 жовтня. Таким чином, "Шахтар" відправиться в хорошому настрої в Париж на поєдинок 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти ПСЖ, який відбудеться 8 грудня.

Шахтар - Карпати - 3: 0 (0: 0)

Голи: Едуардо, 56 (1: 0), Ісмаїлі, 85 (2: 0). Алекс, 88 (3: 0).
"Шахтар" (Донецьк): Каніболоцький, Ісмаїлі, Ракицький, Кучер, Срна, Степаненко, Фред, Бернард (Дентінью, 63), Марлос (Коваленко, 72), Алекс, Феррейра (Едуарду, 46).
"Карпати" (Львів): Підківка, Костевич, Новотрясов, Пластун, Мірошниченко, чачу, Гітченко, В. Кравець, Кожанов (Страшкевич, 69), Гуцуляк (Карноза, 64), Худоб'як (Кльоц, 84).
Покарання: Пластун, 2. Гуцуляк, 30. Феррейра, 45 + 1. В. Кравець, 54 (попередження).
Судді: Берізка (Київ), Войтюк (Запоріжжя), Володін (Херсон).
3 грудня. Одеса. Стадіон "Чорноморець".
У чемпіонаті Прем'єр-ліги донеччани набрали 43 очки і йдуть на зимову майже тримісячну перерву в ролі лідера - "Динамо", навіть якщо і обіграє запорізький "Металург" 4 грудня, навряд чи пережене конкурента через гіршу різницю забитих і пропущених м'ячів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...