Через аварію на каналізаційному колекторі у Харкові будівля провалилася під землю (фото, відео)

Як пояснили в КП "Харківводоканал", ще 31 січня там сталася просадка ґрунту на тунельному каналізаційному колекторі через руйнування його склепінь від газової корозії.

Фото:newsroom.kh.uaУ Харкові через аварію на каналізаційному колекторі будівля провалилася під землю. Як повідомляють очевидці, у цій будівлі розташовувалася роздягальня і склад електромонтажної фірми. Про це повідомляє місцевий сайт NewsRoom, зазначають Патріоти України.

Як пояснили в КП Харківводоканал, ще 31 січня там сталася просадка ґрунту на тунельному каналізаційному колекторі через руйнування його склепінь від газової корозії.

Уже створили оперативний штаб з ліквідації аварії, організована цілодобова робота і залучені всі міські служби для надання допомоги.

"Нині за допомогою тимчасової насосної станції здійснюється перекачування стічних вод з вищерозташованого колодязя до нижчерозташованої шахти, що дає змогу не відключати абонентів від водопостачання", – розповів перший заступник генерального директора КП Харківводоканал Олександр Коваленко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...